Deníček moderního fotra, aneb, Proč by muži neměli mít děti - Landsman, Dominik (Ikar, 2014)
Deníček moderního fotra vznikl na základě úspěšného blogu, který Dominik Landsman založil s příchodem prvního dítěte. Věren názvu popisuje zážitky, situace a strasti obyčejného "chlápka" odvedle, kterému se narodil první syn.