Platanová alej - Grisham, John, 1955- (Světový bestseller, 2015)
Seth Hubbard, zámožný muž, umírá na rakovinu plic. Nikomu nedůvěřuje. Než se oběsí na starém platanu, zanechá novou, vlastnoručně psanou závěť. Jeho již dospělé děti, černošská hospodyně a Jake jsou tak zataženi do konfliktu stejně dramatického a plného zvratů, jako byl proces, který Jakea v okresu Ford proslavil, když obhajoval muže, jenž pomstil znásilnění své desetileté dcery.