Místa v síti - Šikulová, Veronika, 1967- (Argo, 2015)
Tři ženy: babičky Jolana, její dcera Alice a vnučka Verona, které se přímým pohledem na své převážně smutné, avšak statečné životy snaží vyrovnat se svými smutky a zmatky a najít díky nim své místo "v sítích" kolem sebe a v sobě.