Kniha politiky - Hocková, Zuzana; Šebková, Kateřina (Universum (Knižní klub), 2015)
Srozumitelně napsaná kniha je doplněna o krátká výstižná objasnění politologických pojmů, diagramy, které krok za krokem zpřehledňují složité teorie a vtipné ilustrace, jenž si pohrávají s našimi představami o politice.