Lovec očí - Fitzek, Sebastian (Knižní klub, 2015)
Doktor Zarin Suker vede dvojí život psychopata. Ve dne provádí ty nejtěžší a nejsložitější operace lidského oka. Jeho vášeň však patří pacientkám v noci: ve sklepě své kliniky jim pečlivě odstraní oční víčka a potom je znásilní - a nechá odejít.