Útok z moře - Reeman, Douglas (Military, 2014)
V dusném parnu bezejmenného atolu kdesi v Jihočínském moři se skrývá největší a nejdokonalejší ponorka své doby. Francouzská Soufriere, po pádu Francie bezprizorná, čekající na toho, kdo se jí ujme. Pokud to bude nacistické Německo, může se ponorka v jeho rukou stát zbraní, která přetne britské zásobovací trasy okolo Afriky.