Věž. vzestup předchází pádu - Toyne, Simon (Knižní klub, 2015)
Po staletích tajemného mlčení otevírá Citadela, nejstarší obydlené místo na zemi, svoje brány. Pohled do útrob věže je však děsivý - téměř vše, co bylo uvnitř, zničila smrtelná nákaza, která se i nadále šíří. Gabriel Mann umírá a bývalá novinářka Liv Adamsová tak musí sama čelit zabijákům, kteří ji chtějí za každou cenu umlčet.