Na stejné lodi - Robošová, Barbora, 1973- (Erika, 2012)
Tereze táhne na třicet, ale dospěle, natož úspěšně nebo spokojeně, si rozhodně nepřipadá. Od svých vrstevnic se nechtěně v mnohém odlišuje a cítí se kvůli tomu jako outsider.