Dát sbohem Studené Lhotě - Robošová, Barbora, 1973- (Erika, 2012)
Devatenáctiletá Veronika, která si od dětství doma připadá odstrčená, její téměř sourozenci o ní říkají, že je chladná, vypočítavá a nepřístupná mrcha. Kniha o citových zmatcích, souboji touhy a rozumu a tápaní v mezilidských vztazích.