Nebezpečné vyhlídky - Howard, Linda, 1950- (Klokan, 2012)
Jenner a Sydney si užívají plavbu na luxusní lodi až do doby, než skupina násilníků unese Sydney a Jenner se jim musí podřídit, aby její přítelkyni neublížili. Neví, co se děje a kdo za činem stojí.