Rhinemannova výměna - Ludlum, Robert, 1927-2001 (Domino, 2009)
Podzim 1943. V Buenos Aires se schází elita špionážních služeb z celého světa, aby tam dohodly podmínky spolupráce na tajném zbrojařském projektu. Intenzivní jednání na nejvyšší úrovni se soustřeďují kolem německého průmyslníka Ericha Rhinemanna a zanedlouho začínají nést první nebezpečné ovoce. V Argentině plní svou misi i americký agent David Spaulding.