Císařův prezident : tajemství rodiny Tomáše Garrigua Masaryka - Glockner, David, 1971- (Knižní klub, 2015)
Císař František Josef I. a prezident Tomáš Garrigue Masaryk - mají tyto dvě významné osobnosti našich dějin něco společného? Již od počátku minulého století se vynořují teorie o Masarykově pravém otci.