Kouzelný mlýnek - Rožnovská, Lenka, 1972- (Čtení pro prvňáčky, 2015)
Za zdí jednoho školního dvorku se skrývá tajemný svět. Na první pohled je to místnost plná starého haraburdí, ale v té hoře odpadků má domov kouzelník Zuleto. Zvláštní jméno a ještě podivnější je to, co ten potřeštěnec vyčaruje - bláznivý mlýnek, který semele, na co přijde, a promění to k nepoznání.