Nejdražší dcera - Little, Elizabeth (Knižní klub, 2015)
Bývalá vymetačka večírků Jane Jenkinsová je chytrá, okouzlující ...a má za sebou deset let ve vězení. Kdysi byla na vrcholu slávy jako společenská celebritka, ale pak ji odsoudili za vraždu matky, krásky z vyšší společnosti známé svou charitativní činností a bohatými manželi. Kvůli formálnímu pochybení policie se Janie dostala na svobodu. Utíká před médii a zároveň se snaží sledovat stopy, které, jak doufá, ji dovedou k matčinu vrahovi. Problém? Janie si není úplně jistá, jestli jím není ona sama.