Poslední víkend - Christie, Agatha, 1890-1976 (Agatha Christie, 2015)
Na ten zářijový víkend se charismatický londýnský lékař John Christow opravdu těšil. Vždyť pobyt na venkovském sídle Hollow sliboval kromě příjemné společnosti hostitelů též nádhernou a svěží přírodu. Jenže namísto vytouženého odpočinku na něj na okraji chladného bazénu čekal smrtící výstřel.