Století. - Follett, Ken, 1949- (Světový bestseller (Knižní klub), 2015)
Závěrečný díl monumentální historické románové trilogie, který líčí osudy hlavních hrdinů od počátku 60. do konce 80 let 20. století na pozadí historických událostí.