Jak velbloud potkal ťavu : česko-slovenský obrázkový slovník zákeřných slov pro děti - Nerádová, Mária, 1988- (Albatros, 2014)
Velbloud, nebo ťava? Lienka, nebo beruška? A odkud jde ta Marína - od cintorína? Čeština i slovenština ukrývají spoustu záludností, na které můžou děti při povídání s kamarády narazit. Právě pro ně je určen tento zábavný obrázkový česko-slovenský slovník nejběžnějších pojmů.