Kluk, co se koupal s piraňami - Almond, David (Albatros, 2015)
Snili jste někdy o tom, že utečete k cirkusu? Stanleymu Pottsovi se to podaří. A co víc, zjistí, že má údajně velmi zvláštní schopnost: dovede se potápět s piraňami, aniž by mu ublížily. Najde v sobě Stanley odvahu svůj zvláštní dar využít? A najde si cestu zpátky ke strýčkovi a tetičce, od kterých utekl? Poetický, laskavě bláznivý a jazykově nápaditý příběh o tom, že největší nebezpečí někdy představuje náš vlastní strach.