Prokletí městečka Palokaski. - Johansson, J. K. (XYZ, 2015)
Co se stalo Lauře Andersonové? Miia Pohjavirtová, bývalá policistka se specializací na internetový zločin, začíná novou kariéru jako metodička prevence na střední škole, kterou dříve sama navštěvovala. Těsně před začátkem školního roku zmizí během školní zábavy v sobotu večer studentka Laura Andersonová, klientka Miina bratra, školního psychologa Nikkeho. Když Lauřini rodiče založí facebookovou stránku za účelem lokalizovat svou dceru, Pandořina skřínka se otevírá a ovlivní jindy poklidný chod městečka Palokaski