Rudá Sibiř : napínavý thriller z ruského gulagu - Eastland, Sam, 1964- (XYZ, 2015)
Inspektor Pekkala se na Stalinův příkaz musí vrátit do jednoho z nejtvrdších gulagů, kde byl sám několik let vězněn. Vydává se za vězně a snaží se vypátrat vraha...