Skřítek Nils - Lindgren, Astrid, 1907-2002 (Albatros, 2015)
Osm příběhů o dětech, které se přátelí se skřítky i s princeznou, navštěvují podivuhodná místa, bojují s loupežníky a pomáhají vílám, mají nevídané hračky a nebojí se jít vstříc dobrodružství. Prožijte nezapomenutelné okamžiky s nimi.