Temná Raven - Reynard, Sylvain (XYZ, 2015)
Raven Woodová restauruje renesanční díla v galerii Uffizi ve Florencii. Když se jednou večer zastane bezdomovce, na kterého bezdůvodně zaútočila parta opilých výtržníků, stává se terčem útoku sama. S poraněnou hlavou a zbitá do krve v jedné z postranních uliček upadá do bezvědomí. Když se probudí, zjistí, že se nevysvětlitelně změnila.