Umění války : the Art of War - Sunzi, 544-496 př. Kr. (B4U, 2014)
Pojednání Mistra Suna Umění války je nejstarší knihou o strategii boje v dějinách lidstva. Už dva a půl tisíce let představuje pramen inspirace jak pro generály a politiky, tak pro manažery a podnikatele.