Tři bratři - Svěrák, Zdeněk, 1936- (Fragment, 2014)
Tři bratři se vydávají do světa na zkušenou, aby se zbavili svých špatných vlastností a také aby zachránili spící princeznu. Jejich cestu spojuje příběh klasických pohádek Karkulka, O dvanácti měsíčkách a Šípková Růženka. Při svém putování vstupují do těchto slavných pohádek, kde je čeká řada nečekaných nástrah a dobrodružství.