Hříšný vévoda - Ashworth, Adele (Baronet, 2013)
Vivian žije v poklidném městečku v Cornwallu, kde ji všichni považují za vdovu. Nikdo ze sousedů nemá ani ponětí, že je to žena z vyšší společenské třídy, která utekla z Londýna, aby zachránila jméno rodiny před skandálem.