Bez slitování - Child, Lee, 1954- (BB/art, 2010)
Jack Reacher je bývalý vojenský policista, který však kvůli osobním problémům odešel do ústraní. Agentka Froehlichová, velmi schopná a aktivní žena, je pověřena vyhledat někoho, kdo by byl schopen ochránit viceprezidenta před úkladným vrahem. Její volba padá na Reachera a ten se vydává do Washingtonských úřadoven tajných služeb, kde musí využít všech svých přirozených schopností, arogantního šarmu a instinktivního, byť kontrolovaného násilí proti lstivosti byrokratů, aby odhalil intriky záhadného vraha.