Občanský zákoník ; Zákon o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) ; Zákon o mezinárodním právu soukromém : a prováděcí a související zvláštní právní předpisy : 2014 : úplná znění (Právo, 2014)
Úplné znění tří zcela nových základních občansko- a obchodněprávních předpisů, které nabyly účinnosti dnem 1. 1. 2014.