Schroder - Gaige, Amity, 1972- (Paseka, 2015)
Na počátku příběhu je nevinná dětská lež motivovaná přáním lépe zapadnout do amerického prostředí; na jeho konci dobrodružný únos vlastní dcery o jejíž výchovu se hlavní hrdina soudí s manželkou.