Smečka rváčů - Zusak, Markus, 1975- (Argo, 2015)
Druhá kniha série Bratři Wolfovi. Bratři Ruben a Cameron žijí na okraji - doslova. Na okraji Sydney, na okraji blahobytu. Ve světě psích závodů, bídy a nezaměstnanosti. Ve světě věčného zápasu. Celý život se rvou, spolu a za sebe. A tak když jim boxerský promotér nabídne, aby si ilegálními rvačkami přivydělali pár dolarů, přijmou.