Smoothies podle nemocí - Temnov, Vladimír; Slámová, Jana (Eugenika, 2015)
Receptář zdravých a dnes velmi populárních nápojů přináší abecední seznam potíží a recepty, které vám při nich pomohou. Najdete zde i přehledné seznamy přísad, v nich obsažených látek a jejich účinků. Autoři shromáždili recepty z celého světa a konzultovali je s lékaři, dietology, specialisty na úpravu hmotnosti, bylinkáři i léčiteli.