Srdce tam vtrhlo - Meek, James, 1962- (Barrister & Principal, 2015)
Ritchie - bohatý a ze svého pohledu šťastně ženatý a milující muž ve skutečnosti sice v roli manžela, otce i bratra morálně selhává. Bec - mladší sestra, se snaží i za cenu vlastního sebezničení objevit vakcínu proti malárii, žije si po svém, na společenské konvence a pokryteckou morálku kašle. A nakonce Val, bývalý přítel Bec, psychopat, fanatik, majitel "Žumpy" - bulváru, který vytahuje špínu na známé osobnosti, které se nevykoupí tím, že mu poskytnou špinavé pikantnosti o někom jiném. V jeho osidlech uvázne záletný Ritchie. Jak daleko bude ochoten zajít, aby si zachránil svou vlastní kůži?