Tsunami. román ze současnosti - Vičar, Ivan, 1943- (OPS, 2015)
Úspěšný a schopný podnikatel v reklamě, a jeho vztahy k jiným lidem, vtahy k rodině a k ženám. A zároveň nesnášenlivost k odlišnému a paralelní příběhy kolegů i přátel...