Štěstí-neštěstí, láska-manželství - Robinson, Jana (Klokan, 2015)
Životní výzvy - jak milý název pro pubertální děti, nevěru partnera nebo vážné zdravotní problémy - je třeba brát s humorem, jinak by se z toho ženská taky mohla zbláznit. Hanka řeší spory se sestrou a matkou, její kamarádky zase vztah s mladším, nebo naopak výrazně starším partnerem a výchovu dětí, které vám dávají jasně najevo, kam můžete jít se svými zastaralými názory...