Nenasytnost - Ryan, Chris, 1961- (Naše vojsko, 2015)
K Mattu Browningovi, který právě skončil u SAS, se obrací štěstí zády. Dluží půl milionu dolarů a pokud je včas nevrátí, zemře. Z ničeho nic se ale objeví záchranné lano - zásah proti al-Káidě schválený a provedený s pomocí MI5.