Zpátky ve hře - Viewegh, Michal, 1962- (Druhé město, 2015)
Autor vystavuje hrdinu Oskara kritickým životním momentům: manželskému stereotypu či nevěrám, ale také skoro jisté smrti. Stárnoucí hrdina ji sice přežije, ovšem záhy se ocitne ve víru těžkých následků. Jedním z nich je rozvod spojený s rozvratem Oskarových dosavadních jistot.