Lizucha - Juráčková, Lenka, 1974- (Jota, 2015)
Devadesátiletá Lída, která trpí Alzheimerovou chorobou, tráví dny v domově důchodců. Jednou se u ní objeví patnáctiletá Eva s kamarádkou. Dívkám se podaří nejen přiblížit k samělé dámě, ale také objevit její dávnou přítelkyni Valju.