O psech, zlodějích, strážníkovi i jiná vyprávění - Jerome, Jerome K. 1859-1927 (Vyšehrad, 2015)
Výbor z drobných próz proslulého autora. Pokud si někdy rádi dopřejete porci starosvětského poklidu, kterému tak dobře sluší slunné odpoledne, nicnedělání a vyprávění zábavných příběhů, potom jste správně sáhli po povídkách anglického spisovatele.