Řekni lituji : krimiromán - Robotham, Michael, 1960- (MOBA, 2015)
V průběhu sněhové vichřice dojde k brutální vraždě manželského páru. K výslechu hlavního podezřelého, duševně narušeného mladíka, je přizván klinický psycholof Joseph O ́Loughlin...