Co čekat v radostném očekávání - Murkoff, Heidi (Slovart, 2012)
Kniha zahrnuje všechno o těhotenství, porodu a způsobu života budoucích rodičů, včetně plánování početí, výběru lékaře, alternativních způsobech porodu, dalšího těhotenství a mnoho dalších informací.