Magická síla bylin. jak si přičarovat štěstí - Fulmeková, Denisa, 1967- (Slovart, 2014)
Tento magický receptář nabízí mnohé tradiční, dnes však už zapomenuté návody, jak vyjít vstříc lásce, bohatství, úspěchu, jak si zachovat mládí a vitalitu, jak udržet tajemství, případně jak chránit své blízké, svůj domov, domácí zvířata i vlastní duševní pohodu.