Pátá žena - Mankell, Henning, 1948-2015 (Krimi román Host, 2015)
V Alžírsku příjdou o život čtyři jeptišky a jedna cestovatelka. Zprávy o této nevysvětlitelné tragédii mají o rok později krvavé pokračování ve Švédsku.