Roztomilé malé lhářky. - Shepard, Sara, 1977- (BB/art, 2014)
Devátý díl oblíbené tajuplné série Roztomilé malé lhářky, ve které hlavní hrdinky, studentky střední školy, pronásledují stíny nevyřešené minulosti. Na motivy knih byl natočen úspěšný TV seriál.