Saláty s láskou : jak připravit do 20 minut salát k lehkému obědu na každý pracovní den - Bez, David (Slovart, 2014)
V knize najdete 260 chutných a zdravých salátů - jeden na každý pracovní den v roce. Rozdělené jsou podle ročních období, na své si přijdou nejen ti, co jedí vše, ale i vegetariáni, vegani, nebo milovníci syrové (raw) stravy.