Tajemství Leny Notýskové - Oomen, Francine, 1960- (Mladá fronta, 2014)
Lena chodí do šesté třídy a jejím nejlepším kamarádem je notýsek, do kterého si zapisuje své nejrůznější nápady a seznamy. S humorem a nadsázkou si tak rovná myšlenky, a kdykoliv si s něčím neví rady, její notýsek jí pomáhá při rozhodování. A to není vždy tak jednoduché, protože Lenu čeká mnoho změn. Rodiče se rozvedli a Lena se nyní seznamuje s jejich novými partnery a rodinami...