Viktorka a vesmírná dobrodružství - Smolíková, Klára, 1974- (Portál, 2014)
Komiksové příhody holčičky Viktorky, která putuje nekonečným Vesmírem na palubě kosmické lodi Lítavice a spolu s pilotem Žabžou a navigátorem Flájem zažívá různá dobrodružství.