Všechno je definitivní - King, Stephen, 1947- (Beta, 2015)
V tomto povídkovém souboru se Stephen King představuje ve vrcholné formě. Ať už píše o setkání s mrtvými či téměř mrtvými, nebo o hrůzách, které na nás číhají v běžném životě, ani na okamžik neponechá náš nervový systém v klidu.