Zásnuby - Perry, Tasmina (BB/art, 2015)
Bohatý přítel Amy Carrellové ukončí jejich vztah těsně před Vánocemi a nechá ji, aby si se zlomeným srdcem poradila sama. Nemá co ztratit, a tak odpoví na inzerát, v němž neznámá osoba hledá společnici pro tajemné "dobrodružství na Manhattanu".