Half Wild = Napůl divoký - Green, Sally (Yoli (Euromedia), 2015)
Volné pokračování fantasy příběhu Half Bad - Napůl zlý nás opět přivádí do novodobé Anglie, kde mezi obyčejnými lidmi, "blažeji", žijí Bílé - hodné a Černé - zlé čarodějnice. Nathan nepatří ani do jednoho světa, je synem mocného Černého čaroděje a Bílé čarodějnice, je takzvaný Poloviční kód