Ohrožení - Francis, Felix, 1953- (Euromedia, 2015)
Jeff Hinkley pracuje jako tajný vyšetřovatel bezpečnostní služby dostihového vedení British Horseracing Authority (BHA) už zažil lepší časy. Přímo před ním na dostihovém závodišti zabije distancovaný trenér, kterého Hinkley sledoval, bookmakera a nikdo neví proč.