Pokrevní bratři - Haffner, Ernst (Ikar, 2015)
Román je intenzivním, otřesným a autentickým svědectvím života několika mladistvých bezdomovců v Berlíně na počátku třicátých let 20. století. S realismem hlubokého smutku autor sleduje osud tlupy Pokrevních bratří, líčí jejich krutý boj o přežití, jakož i nezkrotnou touhu po svobodě.